Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

La Pista de Gel de Girona tanca amb gairebé 18.000 visitants

Actualitat Girona  -  09/01/2017  -  14:39

Un total de 17.623 persones han vingut a patinar a la Pista de Gel de la Fira de Girona que ha obert durant 14 dies


Pista de Gel a Fira de Girona

Pista de Gel a Fira de Girona




La Pista de Gel de Girona va tancar ahir les seves portes a les 9 del vespre amb un excel·lent nivell de participació: un total de 17.623 persones van venir a patinar, un 11% més que l'any anterior. "Aquesta és una xifra rellevant, tenint en compte que enguany la pista ha estat oberta 2 dies menys que l'any passat", apunta la directora Coralí Cunyat.

Entre el 26 de desembre i el 8 de gener de 2017, 14.529 patinadors i 3.094 usuaris del tobogan han visitat el Palau de Fires durant les festes de Nadal. Un horari extens (de 10 del matí a 9 de la nit) junt amb diversos descomptes, com el del carnet de la Universitat de Girona o les entrades anticipades a través del portal Queda't Girona, han afavorit i consolidat la pista com una de les activitats de referència durant les festes nadalenques de la demarcació.

El carnet universitari ha permès que 1.360 persones hagin accedit a la pista gràcies al conveni que Fira de Girona va signar amb la UdG. A més, 376 nens i joves de centres d'acollida com Càritas, diversos CRAE, el Mas Garriga, el Casal dels Infants o el Servei d'Acollida i Recuperació, han pogut gaudir d'aquesta activitat a causa de la política de Responsabilitat Social Corporativa que es treballa des de la Fira.

La gran novetat d'aquest any va ser la inauguració de la pista de manera gratuïta i en exclusiva durant 1 hora per la família de Girona que va aconseguir convocar més membres, un total de 27, entre fills, germans, tiets, nebots, cunyats i cosins.

La Pista de Gel de Girona segueix sent una de les més grans de Catalunya, amb 800 m2 de pista i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. De cara a l'any vinent, s'espera poder presentar novetats com l'obertura de la pista en horari nocturn, l'organització de festes temàtiques o un espectacle inaugural.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...