Notícies més llegides



Esports


El Girona guanya el Saragossa a La Romareda i continua en ascens directe (0-2)

Esports  -  08/01/2017  -  21:48

Dos gols de Fran Sandaza i Rubén Alcaraz permeten sumar la sisena victòria en els darrers set partits


La Liga

La Liga




El Girona continuarà una jornada més en posicions d'ascens directe. La victòria d'avui a La Romareda, contra el Real Saragossa de Raül Agné, per 0-2, permet als de Machín sumar la sisena victòria en els set darrers partits. El d'avui s'ha decidit a la segona part. A la primera meitat, de fet, el domini ha estat del conjunt aragonès que, tot i tenir diverses ocasions no ha sabut materialitzar-les i agafar avantatge en el marcador. Els gironins han buscat sorprendre el porter aragonès amb xuts des de lluny. Borja, Portu i Granell han posat a prova Irureta, que ha resolt totes les accions sense problemes. El Girona intentava portar perill per la banda esquerra, amb un Aday molt actiu.

Després del pas pels vestidors, el panorama ha canviat. El domini aragonès ha minvat i els de Machín han començat a mostrar les seves armes. En el 68, Sandaza ha rematat de cap una falta lateral i ha fet pujar el 0-1 al marcador. Amb el partit totalment controlat, els gironins han jugat l'últim quart d'hora amb superioritat numèrica després que Cani fos expulsat per doble groga. A poc per a la conclusió, Longo ha tingut el 0-2 després d'una jugada de Portu però el seu xut ha estat aturat pel porter. El mateix italià ha estat el protagonista del segon gol. Longo ha servit una gran passada per a Alcaraz que, arribant des de la segona línia d'atac, ha afusellat Irureta. El Girona jugarà ara dos partits a Montilivi. El primer, que tancarà la primera volta, contra el Córdoba, diumenge vinent. El següent, que obrirà la segona, l'altre diumenge davant el filial del Sevilla.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...