Notícies més llegides




Catalunya


El Prat de Llobregat

Millo posa l'aeroport de Barcelona-El Prat com 'un exemple clar de resultats positius per a tothom'

Catalunya  -  03/01/2017  -  16:23

"Volem potenciar la marca Barcelona com una de les millors ambaixadores de la marca Espanya i l'aeroport n'és la prova", ha insistit el delegat del Govern a Catalunya


Visita Aeroport

Visita Aeroport




El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha visitat avui l'aeroport de Barcelona-El Prat, que veu com "un exemple clar de resultats positius per a tothom" quan existeix diàleg i col·laboració entre administracions. Segons ha avaluat després de reunir-se amb la directora de l'aeroport, Sonia Corrochano, les xifres demostren que El Prat lidera el creixement dels grans aeroports europeus: tancarà el 2016 amb 43 milions de passatgers i dóna feina de forma directa a 22.000 persones. "Existeix una aposta clara de diferents administracions de potenciar al màxim aquest creixement per tal de convertir-lo en un hub de connexions internacionals", ha destacat el delegat del Govern.

Segons ha posat en relleu Millo, "l'aeroport és el millor exemple que el diàleg institucional produeix grans acords que ens beneficien a tots". El Prat ha passat de la desena a la setena posició a Europa, amb un creixement per sobre d'aeroports de ciutats com Londres, Munic o Roma. Els esforços no només es concentren en buscar noves rutes i destinacions (el Ministeri de Foment ja ha anunciat mesures per potenciar la connectivitat de El Prat amb la Xina). En l'actualitat, també es treballa per tal de realitzar la connexió ferroviària amb la ciutat de Barcelona, que permetrà enllaçar l'aeroport amb el nucli urbà en tan sols 19 minuts i beneficiarà a nou milions de persones. "Volem potenciar la marca Barcelona com una de les millors ambaixadores de la marca Espanya", ha resumit Enric Millo.

Pretendre omplir d'estelades la Cavalcada, una "decisió desafortunada"
El delegat del Govern també ha qualificat de "decisió desafortunada" que les entitats independentistes hagin fet una crida per omplir de fanalets amb estelades la cavalcada de Reis de Vic (Barcelona) el proper 5 de gener. "Polititzar un acte que està pensat per a nens és una idea molt dolenta perquè a la Cavalcada dels Reis l'única estrella que ha de brillar és la d'Orient", ha defensat. Al seu judici, "la carta als Reis hauria d'estar plena de qüestions relacionades amb la infantesa i la il·lusió dels nens".


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...