Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

La 12a Cursa de Sant Silvestre de Girona i la 7a Mini Sant Silvestre amplia el nombre d'inscripcions

Actualitat Girona  -  09/12/2016  -  15:19

Un any més, la prova se sumarà a la campanya solidària "Nassos contra el Càncer"


Cartell

Cartell




La 12a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i la 7a Mini Sant Silvestre es portaran a terme de nou a la ciutat, com ja és tradició per les festes nadalenques, el proper 31 de desembre. La cursa està organitzada per l'Ajuntament de Girona i pel Club Atletisme Girona.

Una de les principals novetats de l'edició d'enguany és que les inscripcions s'han ampliat de 1.700 a 2.000 per poder donar resposta a l'alta participació que s'havia registrat els anys anteriors i que havia provocat que es tanquessin les inscripcions abans del termini previst. Aquest any es preveu que les inscripcions es tanquin el dimecres 28 de desembre a les 20 h, o bé quan s'arribi a les 2.000 inscripcions. Les persones que desitgin inscriure-s'hi ho hauran de fer-ho a través del web www.girona.cat/ssilvestre

El tret de sortida de la cursa d'adults es farà a les 18 h des del Pavelló Municipal Girona – Fontajau, que també serà el punt d'arribada. El recorregut serà de 5 km i els participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. La Mini Sant Silvestre està dividida en tres proves: la que s'adreça a persones nascudes entre el 2011 i el 2012, amb un recorregut de 110 metres; la que s'adreça a persones nascudes entre el 2008 i el 2010, amb un recorregut de 600 metres, i la que s'adreça a persones nascudes entre el 2005 i el 2007, amb un recorregut de 1.200 metres.

Aquest 2016, per tercer any consecutiu, la Sant Silvestre de Girona col·laborarà amb la campanya solidària "Nassos Contra en Càncer", fent una donació d'un euro en el preu de les inscripcions. Del dorsal 1 al 500, el preu de la inscripció era de 9 euros i ja estan esgotades; del 501 al 1000 és de 10 euros, i del 1001 al 2000, de 12 euros. La inscripció de la Mini Sant Silvestre té un cost de 2 euros.

Podeu consultar tota la informació al web http://www2.girona.cat/ca/ssilvestre



Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...