Notícies més llegides




La Selva


Arbúcies

Arbúcies amb la Marató de TV3

La Selva  -  08/12/2016  -  15:19

Cap de setmana d'activitats per recaptar fons per la Marató


Aj.Arbúcies

Aj.Arbúcies




Arbúcies es prepara per a un cap de setmana amb diverses activitats per recollir diners per la Marató de TV3 que se celebrarà el diumenge 18 de desembre i que enguany es dedicarà a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Els actes començaran dissabte 10 amb un torneig de pàdel solidari a les pistes del Club Tennis Arbúcies. Un torneig que se celebrarà durant tot el dia i en què es faran partits per a totes les categories i edats. Els diners recollits de les inscripcions aniran íntegrament destinats a la Marató. Diumenge 11, a dos quarts d'11 del matí a la plaça de la Vila, tindrà lloc la primera gimcana familiar per la Marató. Es tracta d'una activitat organitzada pel Ple dels Infants en què els participants hauran de recórrer diferents places d'Arbúcies per tal de trobar el logo de la Marató. Els interessats encara es poden apuntar a la Gabella amb grups de 3, 4 o 5 persones. La inscripció costa 1 euro per persona.

Diumenge a la tarda, a les 5 una primera sessió i a les 7 una segona, se celebrarà una gran gala solidària en què es recaptaran fons per la Marató, però també aliments per a Càritas. Una gala que comptarà amb actuacions humorístiques, balls, cants i monòlegs i en què hi participaran diferents entitats i col·lectius del municipi. Les entrades es poden comprar al bar El Centre a un preu de 5 euros.

Els actes per la Marató seguiran l'altre cap de setmana, el dissabte 17 i el diumenge 18. Abans, però, el divendres 16 de 6 a 7 de la tarda, l'Escola Vedruna organitza la 10a edició del Pessebre Vivent. Un pessebre en què participen tots els alumnes del centre i tots els donatius de l'entrada, es destinen a la Marató. Dissabte a les 12 del migdia al teatre El Centre se celebrarà el concert de l'Orquestra Jove de la Selva, l'entrada en forma de donatiu voluntari, es destinarà a la Marató. Finalment, diumenge al matí, l'AMPA de l'Escola Dr. Carulla organitzarà una caminada popular.

A banda de totes aquestes activitats, ja se n'han dut a terme dues més. La Regidoria d'Activitat Física i Esport juntament amb l'Escola de Dansa van celebrar el tradicional flashmob en benefici de la Marató al poliesportiu de Can Delfí i l'Escola de Futbol Arbucienca, EFA, va organitzar un torneig de futbol solidari el passat diumenge 4 de desembre.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...