Notícies més llegides




Turisme


Llo (Cerdanya)

Banys de Llo obre les seves portes pel Nadal

Turisme  -  05/12/2016  -  22:08

El centre termal pirinenc, conegut per les seves aigües sulfuroses, va tornar a l'activitat dissabte passat després del descans anual


Bains de Llo

Bains de Llo




El centre termal Banys de Llo, ubicat al bucòlic municipi de Llo, a l'Alta Cerdanya, va reobrir les seves portes el passat dissabte dia 3 de desembre per donar la benvinguda al Nadal i, de retruc, a una nova temporada. El balneari va tancar transitòriament el passat 13 de novembre pel descans anual, una etapa que va servir perquè Jean Yves i Isabelle Jail, propietaris de la instal·lació, carreguessin piles per afrontar una nova temporada.

Una nova temporada caracteritzada, com no podria ser d'altra manera, per la genuïnitat de l'indret. I és que la zona termal, localitzada ben a prop de les Gorges del Segre i d'una font natural sulfurosa, brinda unes aigües riques en sofre i minerals molt reconegudes pels seus efectes relaxants, però també per les seves propietats per combatre els dolors reumàtics o musculars o per enfortir el benestar de la pell i els cabells.

Els atributs excepcionals d'aquesta aigua s'expliquen a 4.000 metres sota el mantell terrestre, a tocar del magma, que és l'indret on es projecta un líquid que tarda uns 10.000 anys a aparèixer per la superfície a unes 37º aproximadament. Durant aquest recorregut, l'aigua s'enriqueix de minerals i cultiva, al mateix temps, unes algues microscòpiques que es converteixen en un gran aliat per al tractament dermatològic o per a les articulacions.

Entorn privilegiat
El centre Banys de Llo, que durant l'any passat va realitzar remodelacions a les seves instal·lacions amb l'objectiu d'oferir un millor servei, està rodejat d'un paisatge de somni. El poble Llo, ubicat al bressol del riu Segre i a 1.500 metres d'altitud, ofereix al visitant una panoràmica envejable a més d'una riquesa patrimonial de primer ordre, com ara l'església romànica de Sant Fructuós de Llo. Un context irrepetible que justament per aquesta època, a les portes del Nadal, esdevé més oníric que mai.


Autor: Redacció





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...