Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Més de 250 activitats ompliran els barris de Girona aquest Nadal

Actualitat Girona  -  02/12/2016  -  22:15

La ciutat acollirà propostes per a tots els públics i per a tots els gustos, fins al 8 de gener de 2017


 Presentació programació Nadal

Presentació programació Nadal




Fins al dia 8 de gener, Girona serà l'escenari de més de dues-centes cinquanta activitats que amenitzaran les festes de Nadal a la ciutat i que donaran protagonisme als barris de Girona. Propostes ja consolidades com els tallers de fanalets i de tions, la cursa de Sant Silvestre, els 6 Museus per Nadal, o el Lleuresport formaran part de la programació nadalenca a Girona al costat d'altres iniciatives com el Girona Street Food Market o la Gran Cavalcada dels Patges Eugenials, que tot i haver-se creat recentment s'han fet ja un lloc a l'agenda festiva dels gironins. La XIV Biennal del Pessebre Català, que s'inaugura demà i on es podran veure més de 100 diorames escampats pel Barri Vell, és la gran novetat d'aquestes festes.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha destacat "que les activitats han estat pensades per a tots els gironins i gironines, però també perquè tots visitants que siguin a la ciutat aquests dies les puguin gaudir". De la mateixa manera ha subratllat que els llums de Nadal, encesos el passat 25 de novembre, "han estat dissenyats per dinamitzar tot el comerç de barri, però també perquè el visitant de fora se senti cridat a participar de tot l'eix comercial de Girona". La regidora de Dinamització del Territori, Eva Palau, també ha volgut manifestar que "les activitats s'han programat tenint en compte la diversitat de públic i sobretot per arribar a tots els barris perquè ningú es quedi sense poder gaudir del Nadal".

Altres activitats destacades d'aquestes festes són el concert de Cap d'Any a la Catedral, Els Pastorets, les diferents propostes musicals tant per a grans com per a petits, la visita dels patges reials als diferents barris, la 10a edició del Concurs d'Instagram Ciutat de Girona -obert fins al 10 de gener-, o la ja tradicional Cavalcada de Reis del dia 5 de gener, que començarà a les 18 h, amb el recorregut habitual.

Aquest any el llibret amb la programació de Nadal inclou dibuixos elaborats per alumnes de 3r de Primària de l'escola FEDAC Sant Narcís, que van participar del recurs educatiu "Desmuntant el llibret de Nadal", que oferia l'Ajuntament de Girona per a aquest curs.


Autor: Redacció


Arxiu adjunt

Programació Nadal 2016





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...