Notícies més llegides



Turisme


Platja d'Aro

Prop de 1.600 persones a les Visites Guiades d'Estiu de Platja d'Aro

Turisme  -  26/09/2016  -  19:51

El canvi de model impulsat fa quatre anys ha fet incrementar des de llavors els usuaris en un 236%


Turisme Platja d'Aro

Turisme Platja d'Aro




L'oferta d'estiu de visites culturals guiades i d'activitats de descoberta a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, impulsada per la regidoria de Turisme, amb una trentena de propostes del 3 de juliol al 18 de setembre, ha assolit enguany una participació de 1.578 persones, amb un augment del 4% en relació a l'any passat, i un increment del 236% acumulat en quatre estius, d'ençà que es va renovar i ampliar totalment l'oferta. De les tres propostes programades fins llavors, s'ha passat a deu, i d'un únic model d'activitat -la visita amb guia local- a vuit d'estil divers: visita teatralitzada, visita familiar teatralitzada, caminada nocturna, visita amb guia local, visita naturalista, activitat familiar, visita amb sessió de contes i jornada enològica.

Durant dos mesos s'han ofert 31 activitats en caràcter gratuït (excepte la caminada nocturna), i per difondre-ho s'han editat 5.000 exemplars d'una guia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès). Un conjunt d'accions amb la voluntat de dinamitzar l'activitat d'oci, renovar l'estil de visites guiades -vigent des de fa 19 anys amb gairebé 160.000 usuaris globals-, i programar activitats per a tots els públics arran de l'acreditació des de l'any 2014 del municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat que concedeix l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i que només tenen 19 punts del país.

Un total de 311 persones han gaudit de la mà de la Cia. La Minúscula de les vuit sessions de visita teatralitzada a la Vil·la romana de Pla de Palol de Platja d'Aro; 227 de l'activitat familiar Anem a la granja?, al Mas Can Juanals de Les Eroles de Castell d'Aro (quatre sessions); 200 han participat en les tres visites familiars teatralitzades al Camí de Ronda de S'Agaró amb la Cia. La Klaca d'Aro Teatre; 193 a la nova proposta Contes màgics al Parc dels Estanys amb la Cia. La Minúscula (tres sessions); 165 a la segona edició de la Jornada Enològica DO Porcianus; 133 a la Caminada Nocturna de la Vall d'Aro; i 103 han gaudit d'alguna de les tres visites naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d'Aro. Les visites amb guia local han reunit 120 persones al nucli antic de Castell d'Aro i al Parc de l'Estació -quatre sessions- (enguany el Museu de la Nina no es pot visitar per obres de reforma i ampliació) i 86 per conèixer el Camí de Ronda de S'Agaró -cinc sessions-. Darrerament, 40 més han gaudit de l'única sessió de la visita teatralitzada a Castell d'Aro.

Amb la tornada a la dinàmica del curs escolar, es reprèn l'oferta de visites guiades amb acompanyament de guia local per a grups organitzats i amb reserva prèvia al Camí de Ronda de S'Agaró i al Nucli antic i Parc de l'Estació de Castell d'Aro (gratuït per a escoles o per a grups que s'allotgin o facin àpat en algun establiment del municipi; i 30 euros per a grups fins a 25 persones, i 50 euros per a grups de més de 25). També hi ha una nova oportunitat de gaudir del Parc dels Estanys de Platja d'Aro el proper diumenge 2 d'octubre amb motiu del Dia Mundial del Ocells amb exposició fotogràfica, tallers infantils i anellament d'ocells (10-13 h) i visita ornitològica i botànica (11 h).






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...