Notícies més llegides




Cinema i música


Llagostera

The Antlers, Gold Panda i Delorean, al Festival'Era.

Cinema i música  -  15/07/2015  -  20:11

La tercera edició del festival de música alternativa de Llagostera es celebra el 25 de juliol.


Festival'Era

Festival'Era



Cristian Cuesta





The Antlers, Gold Panda, The New Raemon i Delorean actuaran en la tercera edició del Festival'Era, que se celebrarà a Llagostera el dissabte 25 de juliol. De nou, la Masia de Can Gascons serà l'escenari de la cita musical, que va començar com una festa entre amics i que aquest any es consolida amb la seva tercera edició. A diferència de les edicions anteriors, que es va fer a finals d'agost, aquest any s'avança al juliol per no haver de patir pel temps, ja que tot és a l'aire lliure, explica el codirector del festival, Cristian Cuesta. I és que durant dotze hores, músics nacionals i internacionals, tant consolidats com joves promeses, compartiran cartell en dos escenaris diferents al Festival Rural de Música Alternativa i Electrònica de Llagostera amb l'objectiu de generar complicitats i proximitat entre artistes i públic.

A l'escenari principal, l'Escenari Era, la música arrencarà a les sis de la tarda amb l'actuació de El último vecino, que donarà pas, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a The New Raemon, que hi presentarà el seu darrer treball, “Oh rompehielos”. Li prendran el relleu un dels caps de cartell del festival, els nord-americans de The Antlers, que a un quart de deu del vespre oferirà a Llagostera el seu primer concert a Europa des de fa tres anys i que a més, presentaran nou disc. Dues hores més tard serà el torn dels vascos Delorean i a la una hi actuaran Jupiter Lion. A les dues i des del Regne Unit arriba un altre dels noms destacats del programa, el productor britànic Gold Panda, mentre que Sau Poler i Djohnston tancaran la festa a l'escenari principal.

L'Escenari Roures, en canvi, estarà ocupat per artistes emergents com la canària Beel Bee Bee, el duo folk mallorquí Lili's House, els barcelonins Wesphere i el grup electrònic Tversky.

L'entrada es pot adquirir al web del festival per 22 euros. El recinte disposa d'una zona de càmping gratuïta i l'organització ha preparat busos per accedir-hi des de Barcelona (10 euros) i Girona (6 euros). Pels que arribin en tren, un minibús llançadora gratuït els esperarà a l'estació de Caldes de Malavella per a dur-los fins a Can Gascons.

L'Era Electrònica com a prèvia

El Festival'Era va viure una prèvia el passat 4 de juliol, l'Era Electrònica, una festa diürna amb dotze hores de música inspirada en les «pool parties» americanes.





Autor: Alba Carmona/GN





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...